Hoř ohni náš

Hoř ohni náš

Anotace: báseň ohýnku

Sbírka: Venkovské koření

Hoř,hoř ohni náš
ať teplo domu dáš
až vítr zaduje,
celý studem zčervenáš

Oheň nám teplo dává
jako moje láska žhavá
jež když srdcem pronikne,
bude krev jako láva

Hoř,hoř ohni nám
dlouho,co tě znám
když hřál si v zimě,
nebo pohon dával továrnám
Autor Petr27, 04.08.2019
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí