Hodiny odbíjí

Hodiny odbíjí

Anotace: Hodiny odbíjí

Ťik ťak hodiny odbíjí
ťik ťak pro každého stejně
jen čas je spravedlivý
kdo zhřešil na toho jednou dojde
Ťik tak hodiny dobily
ťik ťak už naposled
hříšník už neslyší hodin tikot
už je bez své zlé moci
už je ničím už je nikdo
čas je neúprosný jak je vidno
Autor kikin87, 09.08.2019
Přečteno 165x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí