Všeználek

Všeználek

Anotace: Všeználek

Všechno ví všude byl
znalec je všechno zná
chytrolín největší
pravdu svou vždy má
není nač se s ním hádat
prosazuje si jen svá práva
na všechny otázky vždy rázná odpověď
je myslitel co nechodí na zpověď
proto když ho potkáte odbočte jinam
vyhnete se jeho blabolům
ve kterých je přeborník
a nezná v nich odporu
on je prostě jednička
ve všem světobornik
na problémy všechny zvaný odborník
Autor kikin87, 10.08.2019
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí