Dopis učitelům

Dopis učitelům

Anotace: Prosím berte to s nadsázkou Napsáno při dnu otevřených dveří jedné ZŠ.

Obdivuji Vás a skláním se nad Vaší trpělivostí.
Sám bych to nevydržel a dávno už urval některým i hlavu.
Po měsíci v té škole, byl bych masový vrah.
Nechápu jak můžete se stále usmívat.

Ale jednu výtku, našel jsem na Vás přeci.
Ohledně známkování, zdate se býti měcí.
Systém školy hrou je krásná ideologie.
Jenže v praxi vás pak i dítě bije.

Autorita je dnes silou vydřítá.
Netvrdím mlaťte děti,
ale sem tam ať něco schytá.
Zbytek je na rodičích.
Ať srovnají si ty své spratky.

Kdo je drzý, sraz v ředitelně.
A kdo nic neví, šup o stupeň zpátky.

Tak to je asi vše co Vám jsem chtěl říct.
Nemusíte být premiantská škola.
Stačí jen,když slušných bude víc.
Autor Eru Alonnar, 12.08.2019
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na spratky jsou i rodiče-spratci krátký...;-)

14.08.2019 13:10:45 | Marten

Jak kteří mám dvě holčičky a řekl bych že zatím to jde:-)

14.08.2019 18:16:58 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí