Samota v bílém

Samota v bílém

Anotace: Báseň inspirována životem a osudem Americké básnířky Emily Dickinson

Sbírka: Venkovské koření

Crr, zvonek zní, čekám opraváře
přišla však slečna, celá v bílém
kohoutek kape jako slza z tváře
já však tonu v úsměvu milém

Samota byla vaší volbou madam
celý život v jednom domě
jako déšť před vámi padám
co asi pomyslíte si o mě ?

Samota nikdy nesundává bíý hábit
a však nosí jméno Emily
Samota jediné děvče které smím zabít
k ostatním dívkám jsem milý
Autor Petr27, 30.08.2019
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí