Červené sandálky

Červené sandálky

Anotace: báseň o Sandálech

Sbírka: Venkovské koření

Jdou červené sandálky
jedna za druhou
putují do veliké dálky
ovázány zlatou stuhou

Široká cesta sluncem zalitá
po níž kráčí rudé sandále
od paprsků tkanička ušitá
měly botky nejednou namále

Když do kaluže šlápnou
ušpiní se kalnou vodou
dívčí ruce po nich chňapnou
aby opět zářily barvou jahodovou
Autor Petr27, 01.09.2019
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná :-))

02.09.2019 10:15:27 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí