Naše matky

Naše matky

Anotace: Báseň o nejcenějším člověku

Sbírka: Venkovské koření

Počaly nás naše matky
aby se naše duše střetly
těžké jsou jen začátky
Však jsme o tom četli

Naše matky doma dřepí
Nic těžkého na tom není
Když mne zář lásky oslepí
proto vyjděte na světlo denní

Ty naše nejdražší matičko
Co jen bychom si počali?
Ač mne stesk trápí maličko
Mé oči jsou kalné jako močály

Vidíte mi hluboko do duše
když potravu přinese dětem
Chléb,maso zabalené do loktuše
Dlouho dlouho chodily matky světem
Autor Petr27, 27.09.2019
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí