Čo ťa mrzí viac?

Čo ťa mrzí viac?

Anotace: Po rozchode je najkrajšie vytriezvenie :)

 

Čo ťa mrzí viac

že si odišla

alebo že si zistila

že lepšieho nájdeš

len veľmi veľmi ťažko?

Nestoja za každým rohom

tí ktorí nepozerajú aké si kúpia auto

ale pozerajú ti do očí,

načúvajú tvojim slovám

a hľadajú zmysel

medzi riadkami

možno nechápem všetko

a nie som vzdelaný,

neobnažujem sa titulom

odišla si a ja sedím za prázdnym stolom

ešte stále

a opíjam sa vlastnými restami

tiež myšlienkami

ktoré mi pomáhajú vzlietnuť

ako Aladinov koberec

kvôli ním som schopný zvládnuť

tie prekážky a dotýkať sa

tých snov po ktorých túžim

tak ja neviem čo ťa mrzí viac

že sólo nie si taký dobrý hráč

alebo že sme nedojedli ten koláč

ktorý sme piekli pre nás

dnes sa už netrápim

a dúfam že ani ty

je to za nami

a predo mnou tie krásne sny

 

a všetky tie nádherné zostávajúce dni...

Autor Dávid, 10.10.2019
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: Jarunka, Dreamy, Marten, Frr, jitoush, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu Davide. Vše jednou přebolí a až ta bolest pomine, zase je svět krásný. Užívej si ho a podle toho, co tvoříš si myslím, že stojíš pevně a máš hluboké kořeny.
Pěkná báseň.

23.01.2020 22:49:26 | Jaruška

Patrí ti moje obrovské ďakujem Jarka :)

24.01.2020 23:46:12 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí