Chuck Bartowski

Chuck Bartowski

Anotace: Chceli by ste vedieť všetky tajomstvá vašich blízkych?

 

Čo je lepšie

nechať zo seba spraviť blázna

alebo vedieť všetky tajomstvá

uzavreté pred ľuďmi?

Blázon silnie

možno vďaka viere, ktorá je dnes tak zvláštna

ale prosím nerob sa

najväčšou horou

a netvár sa

s tou bradou

a nosom

smerujúcim k oblakom

kto som

aby som dával rady?

Ale nesmej sa na druhých

keď sám nedokážeš byť cieľom srandy

 

Ja neviem

či je lepšie bláznom zostať

alebo vedieť všetky drby

mne sa bláznom páči byť

preto ešte stále verím na sľuby

a riskujem pád

keď chcem veriť

že ma môže mať niekto rád

ale som za to rád,

naozaj

tie rany unesiem,

už to viem

ale nechcel by som prísť

o prekvapenia

nechcel by som vedieť

o každom všetko

možno toto je to,

ten kúsok záhady

kvôli ktorému sa tak radi brodíme močiarom

do pestrej záhrady

 

Nechcel by som mať v hlave Chucka

nie, vďaka

nechcel by som mať v hlave Chucka

aj bez všetkých tajností

je život krása...

 

(inšpirované seriálom :D)

Autor Dávid, 11.10.2019
Přečteno 189x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarunka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu Davi. Život je krásný a nemusíme vědět vše. Každý máme svá tajemství a tak by to mělo zůstat. Proč vědět všechno? Nemá to stejně žádný význam.
Souzním s Tvými verši.

07.03.2023 22:24:40 | Jarunka

Máš pravdu :)

11.03.2023 19:08:24 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí