Najkrajšie chvíle

Najkrajšie chvíle

Anotace: Ďakujem :)

 

Tie najkrajšie chvíle v živote

sú pri vás

tie najkrajšie chvíle v živote

sú s vami

tie najkrajšie chvíle

v spomienkach ako na dlani

z ktorej si navzájom veštíme

že ešte nie, ešte nekončíme

 

Ešte aspoň na chvíľku rozsvietime

tú hviezdu nad hlavami

nech obloha nie je prázdna

a cesta po ktorej kráčame

nebezpečná a zradná

ešte aspoň na chvíľku

len pár desaťročí

tie najkrajšie chvíle

som zažil pri pohľade do očí

a tichom spoznávaní

tie najkrajšie chvíle

boli, sú aj budú

patriť do spoločných spomienok

tie najkrajšie chvíle,

tie najkrajšie chvíle na zemi

s rodinou a priateľmi

najkrajšie chvíle

zapísané najhlbšie

v srdci

kvôli vám viem

že ľudia nemusia kráčať samy

tie najkrajšie chvíle v živote

budú navždy kráčať s nami

a vy budete naveky

tvoriť tie najkrajšie chvíle

a najsladšie spomienky

 

ĎAKUJEM

Autor Dávid, 12.10.2019
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jarunka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi inspirací.

11.03.2023 18:55:43 | mkinka

Ďakujem :) ani netušíš ako veľa to pre mňa znamená :)

11.03.2023 19:15:26 | Dávid

Krásná báseň Davi. Já děkuji za to, že jsi tady s námi a já mohu číst Tvé krásné verše.
Měj pěkné dny.

07.03.2023 22:26:33 | Jarunka

Ja ďakujem tebe Jaruš :) z celého srdca :)

11.03.2023 18:36:03 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí