Konzum

Konzum

 Všichni jsme lapeni

sítích  konzumniho života 

 

Kosmopolitní kulturou, 

co staví si hrady, obchodní sítě,

by mohla polapit na E120,

 již malé dítě

 

Karmíny, karmíny,

že prý to krásně zní,

když dítě si posvačí jogurtek k poledni

 

Nebudou už svobodně, ze země kvést třešně, jabloně a hrušky,

prý za to si můžeme sami,

že chceme krásu jen,

bez chuti, jen kousání

 

Houpá se houpá, povaha hloupá,

ke slávě druhým,

nechá se tetovat zevnitř těla,

to prý proto,

aby nám dlouho vydržela

Autor Isla, 13.10.2019
Přečteno 195x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí