Až staneme se hlínou

Až staneme se hlínou

Anotace: Temná báseň s příchutí romance

Sbírka: Venkovské koření

Až staneme se hlínou
naše těla se v jedno smísi
Nic už nebude naší vinou
Tam kde nikoho nevzkřísí

Z té hlíny za čas vyraší
První pomněnky jako tvé oči
Jež lásku do mne vnáši
Až duše z vesela si poskočí

Až budeš jednou hlínou
Kterou vysypou do hrobu
Nebudu víckrát s žadnou jinou
Na místě ve stejnou dobu
Autor Petr27, 14.10.2019
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí