Stálice mého života

Stálice mého života

Anotace: Je to ve mně, opravdu jsem na tom mostě stál. Jenom ona( nebo on) mě může soudit. Nemám z ní strach, spíš přináší mír mé duši.

Jsem tu já
Svůj vlastní nepřítel
Proč život mi nechutná
Já vždycky svoji smrt jsem potkat chtĕl

Řekni mi co skrýváš
Prý i život sám
Do dlaní se nám vrýváš
A zase stojím na tom mostě sám

Jen ty vidíš mi do duše
Řekni co ukrývám
Dnes ve snu tvůj hlas jsem slyšel
Nejsi zlá, tvoji krásu ochutnám

Jsi kus mého já
Jdem spolu životem
Lidi co potkávám
Studí,už jenom ty jsi můj vjem

Budu šťastný až si pro mě si přijdeš
Vždycky najdeš si důvod
Jsi moje spása a pro ostatní lež
Na téhle planetě života jsi původ
Autor Nezvaný a nevkusný, 14.10.2019
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí