Rodina

Rodina

Co je to rodina?
Je to hrdost na to, že nejsi sám.
Kde získáš sílu zůstat?
Najdeš ji tam, kde už nemáš sílu hledat
a období zmatenosti a nenávisti přestane.
Prober se tak rychle, jak to jen jde,
abys cítil ženu, co miluješ.
Vše se mění podle období.
Všechno se přizpůsobuje tomu,
co tě bolí.
Je to láska, která bolí nejvíc.
Bolí, když je a bolí,
když není.
Tak jako ten začarovaný kruh.
Autor Normald, 19.10.2019
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Tak jako ten začarovaný kruh." A ve středu věčně nezbytné růžovo-modré ideály.
Nepovrchní poetické (rodinné) zamyšlení.

20.10.2019 01:16:41 | šerý

Aspoň někdo mi to pochválí. Diky????

20.10.2019 18:03:32 | Normald

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí