Navždy priateľ môj

Navždy priateľ môj

Anotace: Niektoré vzťahy sa aj po rokoch stratia ale keď to pochopia, verím, že sa k sebe opäť vrátia...

 

...navždy priateľ môj

                                                               navždy priateľ môj...

 

Navždy tie spomienky budú hriať

na stožiaroch naše vlajky viať

a zastrašovať

tých ktorí nás chceli vidieť na dne,

topiť sa a strácať sa pod hladinou

navždy

navždy priateľ môj 

nestratili sme sa ani keď vládol nov

len sme sa rozdelili a mňa to veľmi mrzí

dúfam že nás hviezdy zavedú späť domov

len pozri na oblohu

len pozri na tú oblohu

prajem si aby sa naše cesty opäť pretli

musím ti povedať že som sa prestal hádať so svätými

ale prosiť

o odpustenie budem ľudí ktorých som stratil

aj keď už cítim mier aj voči Bohu...

 

Niektoré veci sa zmenili

vieme to obaja

ale srdcia ktoré cítia,

tie sa nestratia

zmenili sa niektoré povahové rysy

navždy priateľ môj

brázdim moria a hľadám ťa - kde si?

Viem, že to už nebude rovnaké

ale verím že sa vráti

priateľstvo ktoré sme cítili

keď sme boli deti...

Autor Dávid, 19.10.2019
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarunka, jitoush, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....přátelství...to opravdové.....je cenné.....Ji.

20.10.2019 21:14:43 | jitoush

Súhlasím v Vami Jitoush :)

24.10.2019 16:04:49 | Dávid

...kéž by :-D*

20.10.2019 04:56:40 | Frr

Niekedy to vyjde bez toho aby sme si uvedomili ako :D

24.10.2019 16:05:32 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí