Budu jiný

Budu jiný

Anotace: . . . .

Z nebe sny padají
jak sliby z úst kněze
Halvy nám líbají
ovládající mají teze

Tím deštěm střepů noci
jdu zkaleným obrazem
Jak zombie bez emocí
tupý všeobecným výrazem

Vyčlenit se z davu strojů
nebýt kusem ze stáda
Využívat jiných zdrojů
kde vládne dobrá nálada

Barvu mít v očích namísto kalu
v těle život ranní radosti
Jak návštěvník nočních barů
co radost má až od kosti

Začnu hned o zítřka být živý
neklidný a veselý
Narovnám tělo z křeče křivý
zombie rána mám v prdeli
Autor petrzal, 24.10.2019
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obávám se že budeš stejný, nadále netvořivě povrchně opakovat všechno co jiný plácne (od kněží po prdele) a nazvývat to "básně ze života"

24.10.2019 11:05:05 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí