Život

Život

Život jako zázrak našeho stvoření
Život jako nekonečná záře duše
Život jako tvrdý boj všech pokolení
Život jako tíseň, co za patou kluše
Život jako pravda z bulvárních časopisů
Život jako vlezlá propaganda strachu
Život jako rozpaky z etnických rysů
Život jako úzkost vztahových krachů
Život jako jednoduchost dětského chtění
Život jako do mysli vložení předsudků
Život jako tíže syndromu vyhoření
Život jako marnost psychologických posudků
Život jako do bahna vytlačené šlápoty
Život jako emoce z volebních programů
Život jako věčný strach ze samoty
Život jako euforie syntetizovaná do gramu
Život jako svědomí, co pronásleduje vinu
Život jako omezenost všech násilníků
Život jako tonutí v záplavě adrenalinu
Život jako proudy slz do kapesníků
Život jako smutek, co na duši se chvěl
Život jako radost, vzletná síla štěstí
Život jako vůně potu nahých těl
Život jako dobře mířená rána pěstí
Život jako střípky roztříštěných snů
Život jako kniha, řádky nekončících vět
Život jako konce promarněných dnů
Život jako sobectví, co sytí tento svět
Život jako láska, co jemně srdce hladí
Život jako nenávist z pod pláště ticha
Život jako samota, co nad ránem chladí
Život jako hlas, co je tak často zticha
Život jako rány zavázané v obvazech
Život jako touha do nových směrů cest
Život jako místo v nereálných obrazech
Život jako zbytečnost prázdných gest
Život jako jemnost pohlazení kůže
Život jako zvuk, co spoutaný je v tóny
Život jako zoufalství, když nikdo nepomůže
Život jako vzrušení, co překračuje zóny
Život jako strach z vlastních slov
Život jako touha zhmotnit si snění
Život jako věčně nejistý lásky lov
Život jako nic, co náhle realitu změní
Život jako nejistota z nedostatku díků
Život jako něha rodičovského objetí
Život jako epitaf, co zvěčněn od kameníků
Život jako smrt, pro kterou jsme oběti
Autor adaon, 30.10.2019
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proti 100 vyumělkovaným frázím o životě 1 živé slovo "FUJ" - a kdo vyhrál?

31.10.2019 06:09:01 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí