V městském parku

V městském parku

Anotace: Podzimní nálada v parku

Sbírka: Verše

V městském parku se smráká
jdu tam s tvrdým pečivem
Nad hlavou mi kdosi kráká
a jsem dosti pod vlivem

Pod širým, potemnělým nebem
Potají krmím tři havrany
tím suchým a starým chlebem
Ale park už zavírá své brány

Je chladno a zima mně svírá
Jako pálivá chuť kořaly
a když je chlastu přemíra
Ti havrani mně peřím hřály
Autor Petr27, 02.11.2019
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí