O holčičce na tříkolce

O holčičce na tříkolce

Anotace: Vzpomínka na dětství :)

Sbírka: Verše

Zamával jsem malé holce
Jež jela na tříkolce
I když není ve školce

Zastavila mně jedna paní
Co jí měla na hlídání
Že se po dívce shání

Vyhlásila pátrání po Nikolce
kterou zahlédl jsem na tříkolce
Proč ještě není ve školce ?

Povídám té smutné paní
zanechte už všeho hledání
támhle k vám dívka uhání
Autor Petr27, 05.11.2019
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Básník Karel, Amiradi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera.

02.04.2020 00:55:52 | Básník Karel

díky :)

02.04.2020 17:33:35 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí