Roční období života

Roční období života

Anotace: Jsou to fáze co se opakují, nemá cenu koukat zpět . . .

Na stromech listí se vybarvuje
stejně jak lidé v mém životě
Čas jako podzim stav upravuje
odpadnou a mizí v nicotě

Můj čas jak řeka plyne
krajinou mého života
Někdo do ni vstoupí někdo mine
Nikde v okolí není jistota

Po prázdném mrazu na jaro se budu těšit
opadané vzpomínky nahradí pupeny naděje
Co vyroste z nich nemá cenu řešit
očekávání mírou je mojí ideje

Smíření se ztrátami a příchodem nových snů
přináší radost z každého okamžiku
Lék na snesitelnost všedních dnů
na bolest a estetiku
Autor petrzal, 06.11.2019
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Donne, Roser, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí