Workoholik

Workoholik

Anotace: Workoholik

Prohrál si s časem
už si zestárnul
nestihl si tolik
už to odmávnul
šancí si měl dost
ale nechal si je promarnit
teď sediš u stolu
a řikáš už je to marný
hlodá tě myšlenka
že jsis neužil tolik
že jsi jen musel dřít
a byl z tebe workoholik
Autor kikin87, 16.11.2019
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí