Hodiny se zpožđují

Hodiny se zpožđují

Anotace: Báseň o hodinách

Sbírka: Verše

Hodiny se zpožďují
když půlnoc odbíjí
když toulavé boty obují
a čas při tom zabíjí

Ručičky dotknout se chtěly
než v celou se potkají
hodiny pak dlouho zněly
Když si ruce podají

Hodiny přestaly šlapat
jako unavená děcka
dostal jsem proto nápad
Dát nové baterky do srdéčka

Hodiny vesele si tikají
Tik-tak, tik-tak
ručičky se vždy dotýkají,
Každou půlhodinu beztak
Autor Petr27, 20.11.2019
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Amiradi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

21.11.2019 06:51:23 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí