Sociální terč

Sociální terč

Anotace: ...

Vajgl už leží v louži,
Já ulicí se ploužím.

Po pár minutách s tebou,
A po uvolnění toužím.

Každej se strefuje na moji hlavu,
Zase jen padám když jdu proti davu.

A ti kteří jsou mi nejbližší,
Vlastně vůbec nic netuší.

Jediný prásk s jointa,
V tom je celá pointa.

Utiší mou těžkou mysl,
A ženu kterou jsem vášní tiskl

Nechtěl jsem ji ublížit,
Jen svým tělem ji utěšit.

Nebýt ji tak jsem sám,
Ona je děvka zároveň dáma všech dám.
Autor Hůdy, 24.11.2019
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: aravara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš, jak to cítíš a neznásilňuj to ne moc dobrými rýmy. O tom poezie není...
Máš tipa za myšlenku, ale provedení, řemeslo... je fakt slabší

25.11.2019 04:25:35 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí