Podvědomí

Podvědomí

Anotace: Podvědomí

Svědomí mé vnímá
s myšlením nepočítá
závity začaly přemýšlet
okolo sebe se neohlížet
nerozptylovat se jet na plné otáčky
neotáčet se zpět vyhližet správné zatáčky
Podvědomí volá hej mysli na mě též
jsem tvým vůdcem než se hneš
jen já s tebou nakládám než odejdeš
a vyčkávám kdy se na čas se mnou rozejdeš
vím potřeba je na chvíli vypnout
a na jiný směřování přepnout
Autor kikin87, 30.11.2019
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí