Ztráty nálezů

Ztráty nálezů

Anotace: text

Nikdy jsem nevěřil, že něco zmizí,
co bylo pevné, zůstaly jizvy.

Nikdy jsem neslyšel, myšlenky nevěrné,
co bylo řečené, již zapovězené.

Na dlaních svůj hrad, co se zbořil,
ten kdo ho postavil, v prach se ztratil.

Stromů již vyrostlo, dávno sázené...
někteří zhynuli, z životů vytržené.

Ti noví v naději, neznám ty cesty,
jednou Vás potkám, snad mě uvidí...

Nikdy jsem nezastavil, tok pramenů v dál.
Řekl mi život, zůstaneš sám.

Nikdy jsem neudržel - uchopené,
labutí píseň bez repeté.
Autor Rene N, 09.12.2019
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Isla, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí