Modré oči

Modré oči

Anotace: O modrých očích :)

Sbírka: Verše

Přeji modrým očím spánek
aby potok v nich pěnil
než zbledne sametový červánek
Tvé oči bych nikdy nevyměnil

Modré oči by jistě spaly
kdyby nemusely časně ráno bdět
děvečky do vázy chrpy daly
nemusely to ani očkám povědět

Modré oči vy ještě nespíte ?
Přestože je noc jak černý tér
Než lásku do zřítelnic uchopíte,
mnoho slz vyplavíte za zvuků citer
Autor Petr27, 10.12.2019
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná. ^ST^ ;-)

11.12.2019 10:15:37 | jenommarie

Pěkná poetická miniatura. Jedna z Tvých nejlepších.

10.12.2019 22:38:36 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí