Bez příkras

Bez příkras

Anotace: Kde začít?

 

  Psát básně bez příkras! – Čím začít?!

  Hladím černá tlačítka

  a nevím který první stlačit.

  I kursor se načítá…

               Načítám se po LED displeji

               historií neúspěchů

               a NEVÍM, kde mám začít!

               … dlouze, líně, beze spěchu.



  Prý „psát básně bez příkras

  je v dnešní době normální…“

  tak zas sedám za noťas

  – NEČINNÝ! Nad svým zklamáním…

 

Autor m.n. - čas od času, 29.12.2019
Přečteno 186x
Tipy 2
Poslední tipující: Pétík, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy to jde samo, někdy ne.
Psát se má, když slova sama hlavy jdou.
Bez příkras? Hlavně, jak to člověk cítí,
dle nálady a dle dne, pokaždé to přeci jiné je. ;-)

30.12.2019 13:39:54 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí