Novoroční veselí

Novoroční veselí

Anotace: O Novém roku

Sbírka: Verše

Půlnoc pohřbila starý rok
ten Nový se křikem ohlásí
v lednici chladne pěnivý mok
bez ohledu na počasí

Půlnoční nebe oslepila barevná záře
Ohňostroj do ticha dlouho lomozí
celý národ slaví venku bujaře
to vzpomínají na starý rok předchozí

Lidi jakoby zapomněli na zlobu
během této poslední noci roku
odejde starý rok spát do hrobu
ale tomu Novému je do skoku
Autor Petr27, 01.01.2020
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí