Zmatenost

Zmatenost

Anotace: Zmatenost

Pobíhaš zmateně
hledáš své já
obloha zatažená
ty běháš dál
slunce je vzdálené
energií tě nenabíjí
myšlenky pozitivní nadobro odchází
ty ztrácíš veškerou naději
Autor kikin87, 16.01.2020
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí