proč se sny rozpadaj?

proč se sny rozpadaj?

setina vteřiny
půl bodu
dva kroky
na dosah
na doslech
na dotek

vždycky o kousek
o to nejmenší
toho nekonečnýho ticha
v mejch očích to uvidíš

pot stek' zas do ran
sedřenej na kost
chcípam tam kde se rodí nový
ze mně
já předávam
co jsem ztratil

já umíram
já chcípam

únava
únava
únava
únava
únava
únava
únava
Autor Tony Montana, 23.01.2020
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ten nový se rodí, určitě to jde a únava k tomu patří;-), tak ať je lépe.

24.01.2020 14:07:24 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí