Šedobílá víla

Šedobílá víla

Anotace: Víla, neni ani tak moc lesní. Věc z 04/2001

Mám holku, mám je celá šedobílá.

Mám holku, rád mám, je ke mně
strašně milá.

Víla! Není ani tak moc lesní.
Víla! O který se ti ani nesní.
Je jenom trochu ujetá, pomněnka.
V týhle době není divu, divoženka.

Má šedobílá víla.

Není to jenom víra, není to doufání.
Počká si tahle víla, kdo jí zachrání.
Je zakletá v šedobílé barvě.
Pokusím se zlomit to kouzlo, snad ne marně.

Voní jak skořice. 
Dravá jak vichřice.
Ne míň než nejvíce.
Stojí dva tisíce.

 

Prodává kus svýho těla.

Je šedobílá celá.

Potrhané cáry šatů.

Natahuje ruku..... pro výplatu.

 

Mám holku, mám, je celá šedobílá.

Mám holku, rád mám, je ke mně děvka milá.

Autor Petr Z, 24.01.2020
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí