Možno

Možno

Anotace: Keď zotrieme slzy...

 

Možno, možno to príde

a možno nie

možno sa zaľúbime

a možno zabudneme

možno sa zbytočne strachujeme

možno sa zahojíme

keď sa prestaneme

trápiť tým čo bolo

a zacelíme

tie rany

keď zotrieme slzy

možno uvidíme

čo sme prehliadali

možno si spomenieme

na časy keď sme zabúdali

a neverili

že príde to, čo sme si priali

ale ono to prichádza

každý deň

každý deň

tak zotrime tie slzy

a pozrime si do očí

možno to nič nezmení

a možno je to práve to,

čo sme potrebovali

aby sme našli, aby sme našli

čo sme hľadali

Autor Dávid, 02.02.2020
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí