Strach

Strach

Co určuje naší spokojenost?
A co klid přináší duši?

Kde prožitek tančí v
hlubokém tichu za hudby
hvězd, s obětím svobody
v lásce propletené.
V nekonečnu usazené,
pravdou prosvětlené.

Omezení spoutali nás,
zákony poškodily naše přání.
Strach zmrzačil naše duše,
kde srdce skoro už ani netluče.
Autor Jedno, 05.02.2020
Přečteno 189x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strach je ničitel i rozum zůSTává pozadu. ;-)

05.02.2020 13:17:25 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí