Nemohu

Nemohu

Anotace: Život je krátký a já už nemohu čekat...

Nereaguje
mlčí jako zlato
má se setkáním problém
prvotní náklonnost mizí v nedozírnu

už ani nevím
jestli chci
jsem věčně ta druhá
proč jej přitahuji jako magnet

jen čas od času
já bláhová věřím na pohádky
kde dobro vítězí nad zlem
nehodlám už dřepět doma

pít šumivé víno
přes uslzené údolí na tváři
čekat na nikdy neodeslanou zprávu
jsem náročně skromná

rozporuplnost vzbuzuje muka
urazila jsem kus perné cesty
lemované nekonečnými ztrátami
klesla jsem na samé dno

nalezla jsem odrazový můstek
začala konečně žít
ale
strach nedovolí otevřít se

dal zapomenout na lásku minulou
nemohu čekat na zpožděný vlak
nemohu žít v nejistotě
jednoduše nemohu.
Autor Marse, 17.02.2020
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je nejistý...;-)

18.02.2020 13:58:42 | Marten

Sílu v sobě máš,
zvládneš jistě mnoho,
těžké tápat a nevědět a čekat na někoho.
Nevzdavej se a žij, šlo to a půjde zas. ^ST^ ;-)
Pro sebe buď ta silná.

17.02.2020 23:23:43 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí