DOPIS OLZE

DOPIS OLZE

Nevím přesně, co jsem dělal toho dne,
desátého dne letních prázdnin,
dvacet sedm dní před svými
desátými narozeninami,
nejspíš se proháněl na dědově obrovském
prvorepublikovém bicyklu,
pokoušel se bez držení dojet od závory
až na konec slepé ulice,
sledován hejnem svých obdivovatelů
na barevných dětských kolech a tříkolkách
s Jéňou Nováčkem v čele,
ale možná jsem právě obědval
babiččiny nezapomenutelné
švestkové knedlíky
a nelze ani vyloučit,
že právě toho dne jsem
vytvořil rodinný rekord
šestatřiceti spořádaných sladkých koulí,
politých rozpuštěným máslem a
posypaných moučkovým cukrem,
zatímco jsi na pražské třídě Obránců míru
drtila lebky lidí,
na zastávce Strossmayerovo náměstí
čekajících na tramvaj,
Olgo Hepnarová.
Autor Neklan, 27.02.2020
Přečteno 166x
Tipy 4
Poslední tipující: Now, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Často na ni myslím. :-)

28.02.2020 02:25:38 | Isabella Monvoisin

já taky :-((

28.02.2020 08:09:19 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí