dotkl bych se tě

dotkl bych se tě

dotkl bych se tě
dotkl bychs se tě za cokoliv
ikdyž nevíš už kudy

nikdo nikdy nepochopí
to
jak bych se dotýkal

mam plno
diář
hotovo
hotovej

"tak co se děje?¨

"co by?"

koukal jsem se tam děsně dlouho
pánev
rytmus
to pohyb udává uvolěnost

ramena - uvolnění
doušek
tak se uvidíme ne?
Autor Tony Montana, 14.03.2020
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí