Jaký je lék na lásku?

Jaký je lék na lásku?

Anotace: Myslíš jen na lásku.

Myslíš jen na lásku,
tvůj život visí jen na vlásku.
Vyčerpáváš se prací,
myšlenky se ti po práci vrací.

Lituješ sám sebe,
oni litují tebe.
Proto si pokládáš otázku,
jaký že je lék na lásku.

Správná odpověď je čas,
ten dokáže léčit nás.
Nikdy nevíš kolik času ti zbývá.
Jdeš jen na kafe a druhý den máš syna.

Nebyla to tvá vina,
když ti tvoje přítelkyně porodila syna.
Za vše může jen čas,
ten dokáže ovládat nás.

Někdo je bohatý, někdo zase chudý,
ty jsi kousneš do jablka a už nemáš zuby.
Včera jsi měl dvacet, dnes už máš šedesát.
Ráno se probudíš a už je správný čas.

Proto vykašli se na lidi co ti za to nestojí,
co z tebe dělají debila a nikdy ti to nepoví.
Takový jsou lidi, takový je svět,
někdy je to peklo jindy zase květ.
Autor Patrik Kubíček, 15.03.2020
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na lásku je všechen čas zoufale krátký... Máš pěkné básně.

21.05.2021 23:08:55 | Kikipeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí