Závěť

Závěť

Anotace: Srovnání se

Není moc času.
Jdu psát závěť.
Ne tu o majetku.
Tu o vztazích.
Aby když tak věděli, že jsem je měl všechny moc rád.
A doufám, že nebude potřeba, jim to předávat.
Doufám, že jim to ještě řeknu osobně.
Ale jistota je jistota.
Mám totiž rád, určité jistoty.
Jednou bych rád viděl hrdé a přitom smutné tváře z mého skonu.
Byl tam někde opodál.
Vedl další jejich kroky.
K cíli jaký jsem měl sám.
Od rodičů dán.
Autor umělec2, 17.03.2020
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, JC senior, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Setkají se jednou v ráji
ti, kteří vědí kdo a s kým...
**

19.03.2020 16:06:51 | JC senior

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí