semiš

semiš

nejsou světy tak trochu vzhůru nohama?
ale přece bych tě nechtěl nechat čekat...
ale nezdá se ti to tak?

- klauzury
blbosti -
nespěcham do řady
uvíznou

a fakt ten svět neni vzhůru nohama?
z jedinýho tónu dostaneš cokoliv
groove
přímo ten song
omluvu
nebo jen chvíli pobavení

však
asfalt nese semiš

jen asfalt
10 z 9 průserů
problémů
nadějí
tohle unese
Autor Tony Montana, 17.03.2020
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí