Protloukání

Protloukání

Do země chodidel údery,
slyšíš můj drahý příteli.
Spěch stal se mým obyčejem,
funím se zpoceným obličejem.

Stále mě cosi žene dál,
honím se za snem co se mi smál.
Stále skrývám svůj strach,
že klopýtnu a upadnu zas.

Náplní žití snaha je o štěstí,
čekám li na místě tak samo neletí.
Možná naplňuje mě to snažení,
víc než tvé u TV ležení.

Ty dál stýskej si v rozjímání,
já hledat jdu zas svá přání.
Možná jen dělníkem jsem života
a nevadí, že máš mě za idiota ;-)
Autor petrzal, 20.03.2020
Přečteno 163x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasný, že mužným krokem jít naproti. Žena jen nečině doufá, že jej lapí do prádla visícího na sušáku.
Dobrej seš a ke snům snaživej.

20.03.2020 22:16:46 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí