Po refréne ticho

Po refréne ticho

Anotace: Sľúb si že neprestaneš...

 

Sľúb si že sa nevzdáš

a že budeš pokračovať

aj keď nastane

po refréne ticho

 

Cíť to znova

človek

cíť to znova

toto nie je koniec

čo povieš

na to

keď to skúsime zas

viem že je to náročné

viem že to bolí

pot steká po tvári

a hrdlo zviera strach

ale aj ten svoj význam má

je to tak

tak vstaň!

tak vstaň!

Skúsme to zas!

Nie si sám!

 

Nie si sám...

 

Pozri kde si

kde?

A kde si bol

predtým?

Pozri kde si

pozri

koľko míľ

si zanechal

no tak človek!

Koľko nocí

si preplakal?

No tak!

Nedovoľ aby prišla nazmar

jediná slza,

jediná prebdená noc

ty na to máš

čo cítiš?

Čo cítiš keď do budúcnosti

pozeráš?

 

Žiadni vyvolení

ktorí sa narodili

pod šťastnou hviezdou

ale my všetci

všetci

aj TY

máš právo

na splnené sny

sľúb si, sľúb si

že to nikdy nevzdáš

sľúb to sebe

lebo v tom zrkadle na seba pozeráš

prosím človek

nevzdávaj sa

sľúb si, že si nedovolíš prestať

kým nebudeš cítiť že prestať naozaj chceš

ale neprestaň kvôli drine, nezľakni sa tých prekážok

sľúb si že neprestaneš

sľúb to tvojmu snu

ktorý ťa nikdy neopustí

keď ho sám nepustíš

sľúb si že sa nevzdáš

a že budeš pokračovať

aj keď nastane

po refréne ticho

Autor Dávid, 25.03.2020
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ST..
Velmi pěkné, procítěné a motivační.
Člověk by měl jít stále dál a nevzdávat to. Někdy je to velmi těžké, ale záleží na jednom okamžiku. A ten přijde po prvním úspěchu. I když se nám to někdy zdá těžké a potom to zvládneme, už nikdy to nevzdáme.A ten pocit, ten okamžik...za to stojí .-)
Krásné Davide, cítím to stejně .-)

26.04.2020 21:22:54 | Jaruška

Když někdo zvítězí už mnohokrát, nemůže to jentak vzdát. Podpora je dobrá věc ;-) "ST"

25.03.2020 22:19:03 | jenommarie

Presne tak :) a mali by sme sa podporovať navzájom :)

06.04.2020 13:49:55 | Dávid

Určitě jr to nějak už dané, že TI, co to stejně pociťují, tu cestu vzájemné pomici nachází. ;-) Hezký den TI přeji Davide. Opatruj se

06.04.2020 15:16:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí