pravej básník

pravej básník

jsem pravej básník
umíram o něco dřív
a opouštim o něco pozdějš

jsem pravej básník
lžu o něco víc
a odpouštim mnohem míň

jsem pravej básník
takový jako já by měli věšet
taky věšeli

jsem pravej
na to se umírá
neschovává se

na to se opouští
na to se zůstává sám
na to neni lék
na to neni obdiv
na to neni nic

já jsem pravej básník
Autor Tony Montana, 04.04.2020
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...me too...;-)

04.04.2020 12:40:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí