sladký sny

sladký sny

selhávam dokonale na všech frontách
krvácim tak dokonale ze všech mejch tepen
a hroutí se moje zdi
tak dokonalým způsobem
že moje posedlost
moje šílenost
moje zuřivost
je kouzelným vykřičníkem
tvojí otázky proč

myslim si že jsem se potácel ulicema
myslim si že jsem říkal oplzlosti
vulgarismy
nadávky
fráze
už dost

dost
bez tebe
beze mě
bez celýho města

jestli zastavíš tenhle večírek
pak to nechápeš
jestli zastavíš tenhle večírek
pak už je pozdě
Autor Tony Montana, 28.04.2020
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: BarčaT, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Partnerské překoty.

28.04.2020 15:39:35 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí