Hvězdy mlčí

Hvězdy mlčí

Na pokraji oblohy

Zastřené mlhou noci

Nemohou

Ač hvězdy měly by moci

Snést na zemi

Blyštivý záblesk

Svítící jas!

 

A ve světě navždy se ztratit

Zastavit čas

A nechat ho plynout

Jako v zakletí

Jako v pohádce pro děti

Oslnit nás!

 

Tak, že nebude slov

Tak, že nebude dechu

Jak zastavit čas a nechat ho plynout?

Pojďme mluvit?

Ne

Buďme potichu

Autor Vojvodik, 03.07.2020
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Vivien, Cappp, mkinka, jenommarie, Maximus, Imaginant, Emily Říhová, Tomcat, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ještě tahle ..

16.04.2021 09:57:31 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí