Vráťte sa domov

Vráťte sa domov

Anotace: Aby ste sa mohli prejsť tým kráľovstvom...

 

Stratené deti

vráťte sa domov

možno práve on nás zbaví

našich problémov

 

Beat srdca

počúvaj svoj beat srdca

hrá do tanca

hrá nám do tanca

kráčajme tam

kde nás vábi

dajme mu šancu,

dajme si šancu

a možno sa vráti,

určite sa vráti!

To čo sme stratili

a tak dlho hľadali

 

Keď ste odišli,

prosím vráťte sa domov!

nie náhodou ste ešte nenašli

to čo ste doma cítili

v detstve

keď ešte nevznikli rozbroje

a hádky

vráťte sa domov

možno vás tam chápali

viac ako ste si mysleli

 

Stratené deti

vráťte sa domov

možno práve on nás zbaví

našich problémov

a možno zistíme

že je všetko iné

než ste videli v zápale zlosti

žiadna rodina nie je vždy dokonalá

tak prosím, vráťte sa domov

bez tvojej lásky je tak hrozne malá...

 

Prosím vráť sa domov

a odpusti im, že potrebovali čas

na pochopenie tvojho srdca

prosím odpusti si

že si im nedal toho času viac

a že si odišiel do ulíc

prosím vráťte sa domov

stratené deti

dajte si šancu

žiť bez zlosti

a naučíte sa

navzájom chápať

a podporovať

rodina je základ

a láska vzácnosť

ktorú ver, že budeš potrebovať

v živote

tak prosím vráťte sa domov

alebo si vytvorte svoj vlastný

a prepojte

ho s detstvom

aby ste sa mohli prejsť

tým kráľovstvom

vráťte sa domov

kde na vás čaká viac než len staré veci

prosím vráť sa domov

a to šťastie nanovo zaži

život s tými ktorí ťa milujú preži

 

svoj život s milovanými preži...

Autor Dávid, 05.07.2020
Přečteno 183x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Né všechny děti jsou ztracené vlastní vinou.
Mnoho jich je ztracených i vinou druhých, ať už jakkoliv.
Složité jsou lidské vztahy a nejvíc i lhostejnost v rodinách. Tam kde je to jen hloupá nedospělost a vzdor, tam se dá napravit. Mnohdy zaviní i dospělý svojí povahou, že ty útěky bohužel opakují a pocity, že se nemají kam vrátit, je dostane na scestí. Jsou oblasti vysoké kriminality dětí a je to hodně smutné.
Báseň je velmi citová milý Davide.;-) * ST

06.07.2020 00:03:59 | jenommarie

Máš pravdu Marie :) o tej druhej stránke píšem v básni Pre hladných, tú ale asi na internete nenájdeš, zatiaľ :D teraz som cítil, že sa chcem zamerať na túto problematiku. Ďakujem ti, Marie :)

06.07.2020 07:24:57 | Dávid

Je dobře psát o různých a i tyto...Zkrátka jsi vnímavý a citlivý i já tobě Davide děkuji ;-)

06.07.2020 08:25:15 | jenommarie

Mnohé ztracené děti
Bloudící v dešti,
kéž cestu brzy naleznou
domů tu pravou a jedinou.

05.07.2020 22:36:53 | Emily Říhová

Krásne Emily :)

06.07.2020 07:25:23 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí