A S P O Ň

A S P O Ň

jako když dlouho mlátíš psa
jako když dlouho se ty jizvy podepisujou
jako když ten pes kňučí
jako když kňučíš ty

přijdeš o dotek

však už je to tak dávno
tak dávno
kdy to bylo aspoň příjemný
aspoň
aspoň

když si vzpomeneš

aspoň
aspoň
aspoň krásný
aspoň jízda
aspoň láska
aspoň život
aspoň shit
aspoň píčovina
aspoň cokliv

to ztracený
znova
Autor Tony Montana, 08.07.2020
Přečteno 224x
Tipy 3
Poslední tipující: boruvka175, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí