Nocležníci

Nocležníci

Anotace: O zbloudilých duších co nemají kde hlavu složit :)

Sbírka: Písničky z domova

Chodilo k nám,
nocležníků celé procesí
aniž se koho ptám
pohled do tmy je vyděsí

Na trámu netopýři visí
hlavu pod křídly složí
nocležníci v klidu spí si,
na měkoučkém lóži

Nocležník se ráno vydá,
vstříc novému ránu
předtím se mnou snídá
chléb z obilného lánu
Autor Petr27, 17.07.2020
Přečteno 239x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marten, Tomcat, Donne, jenommarie, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí