Půlnoc zvony vyzvání

Půlnoc zvony vyzvání

Anotace: Báseň o půlnočních tazích

Sbírka: Písničky z domova

Už půlnoc zvony vyzvání
ale domy ještě svítí
lidé z oken se vyklání
jak namol jsou zpití

V uších zvoneček cinká
když jsou lidi pod parou
tak člověk z okna blinká
noc je kaňkou beztvarou

Večer, jen co se setmí
lidé odcházejí do baru
a než dopijou rum sedmý
ozývá se zpěv z pivovaru
Autor Petr27, 01.08.2020
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí