Bez helmy

Bez helmy

Anotace: Na krajoch hviezd...

 

Skoky z mliečnej dráhy

skoky do kaluži

v oceáne

skoky v trstinách slávy

skoky v nepoznaní

a v súkromí ktoré si zaslúži

každý v oceáne

ľudí

je to vážne

keď sa nudí

človek

 

Preto túžim zabávať

stáť, lietať aj utekať

aj keď niekedy bezhlavo-

no vždy bez helmy...

 

Bez helmy skáčem,

skáčem do vzťahov

bez helmy skáčem,

skáčem dolu hlavou

do situácii,

do chvíľ

ktoré buď ublížia

alebo dodajú množstvo síl

 

Bez helmy, žijem bez helmy

asi preto často krvácam

idem s kožou na trh

ale cítim že nie som sám

a ďakujem

srdce svoje odovzdám

a strach nemám,

viac nemám

lebo viem,

že sa ho nevzdám

 

Bez helmy, žijem bez helmy

tak prosím povedz mi

aké to je byť dokonalý

lebo ja taký nebudem

a nechcem byť

žijem bez helmy

na krajoch hviezd

a riskujem pád

ale viem, kvôli vám

že nie som sám

 

Bez helmy, žijem bez helmy

tak prosím povedz mi

aké je byť v bezpečí

občas sa snažím spomaliť

ale asi mi nestačí

len čakať a nič nerobiť

 

bez helmy...

 

Putujem

mierim k cieľu

a zastavujem

len aby neľutujem

že mi unikol

vzácny moment

tvoja tvár

v lesku vesmíru

bez helmy

skladám život na mieru...

Autor Dávid, 07.08.2020
Přečteno 200x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Helma co skýtá bezpečí
do vztahu přece nepatří,
tam musíš srdce na dlaň položit
bez risku nemá láska šanci žít... :)

08.08.2020 23:36:29 | Emily Říhová

Krásne napísané Emily :)

09.08.2020 23:32:44 | Dávid

Děkuji Davide... krásný den :)

10.08.2020 00:20:04 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí