B A R I É R Y

B A R I É R Y

nikdo neporušil bariéry
nikdo je nepřekračuje
já možná probourával
možná už to nedělam
pak už to nikdo neprobourá

porušení bariér

a za touhle hranicí budete zastřeleni.
kdo by překračoval?
kdo by jako idiot
riskoval život
pro někoho
jinýho?
Autor Tony Montana, 08.08.2020
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Báček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou situace kdy riskovat se musí

08.08.2020 12:35:44 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí